elteo έγραψε:Στο αμάξι της αδερφής μου έχει σε κάποια σημεία πίσω ελαφρύ θάμπωμα στο χρώμα. Τι μπορώ να κάνω για να το «σβήσω»; Αλοιφή, κερί ;

) από όταν το αγόρασα και θέλω να τους αφαιρέσω. Σκέφτομαι να το πάω για εσωτερικό καθαρισμό οπότε θα ήθελα τη βοήθειά σας. Πέραν του βιολογικού καθαρισμού που απ' ότι ξέρω πάει γύρω στα 120-150€ υπάρχουν μαγαζιά που καθαρίζουν το εσωτερικό με τη χρήση ατμού, κτλ αλλά που να είναι κατιτίς πιο οικονομικά;ArrowsFA1 έγραψε:Ναι υπάρχουν..στη Θεσσαλονίκη ξέρω ένα αλλά μάλλον δεν σε βολεύει. Τιμή γύρω στα 25 €...ψιλοκαθαρίζει, αλλά όχι θεαματικά αποτελέσματα.
Πιο πολύ τα 'φρεσκάρουν' παρά τα καθαρίζουν...MELCOR έγραψε:KALIMERA PAIDIA.AGORASA TO NISSAN TO XTRAIL ME DERMATINO SALONI K META APO ENA MPANIO IXE MEINEI FENETE TO ANTILIAKO K OTAN EFTASA SPITI EMFANISTIKAN KATI BOULES SE MERIKA SIMIA SAN NA XETHORIASE.EBALA BEBEA META APO MIA EVDOMADA GIATI ELIPSA NERO ME AVA ALLA AKOMA EKI EXOUN MEINEI TI ALLO MPORW NA KANW GIA NA FIGOUN???DEN TO DOKIMASA OMOS ME ZESTO NERO MONO ME KRIO NERO TO EKANA

MELCOR έγραψε:ΟΚ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΟΥ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΙλλ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΙΑ ΚΑΛΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ??

aserf έγραψε:Πήγα τελικά το αυτοκίνητο για βιολογικό καθαρισμό του σαλονιού. Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικό καθώς τα υφάσματα σε πόρτες, καθίσματα, όσο και τα πλαστικά απέκτησαν πάλι ένα πιο έντονο μαύρο χρώμα. Το κόστος ανήλθε σε 80 €, ενώ χρειάστηκαν περίπου 2,5 ώρες εργασίας για να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός.

Επιστροφή στο Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Alexakis84, tsl202 και 17 επισκέπτες