Alba Parietti έγραψε:Η Seat δεν αξίζει τίποτα παραπάνω.....γιατί δεν είναι τίποτα παραπάνω.Δεν ήταν ποτέ στην ιστορία της τίποτα περισσότερο από rebadged αυτοκίνητα προερχόμενα από τη fiat,για το ισπανικό κοινό.

planetman έγραψε:Και με τη γλώσσα μπορώ να το γλύψω όλο το αμάξι αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Για να ρωτάω σημαίνει πως θέλω να μάθω αν θα γίνει καλό το αποτέλεσμα. Έχουμε ένα seicento 9ετίας αλλά το χρώμα έχει χαλάσει. Μπορούμε να το δοκιμάσουμε ή θα το κάνουμε χειρότερο; Από που θα προμηθευτούμε το χρώμα;
(μαλλον ακουγεται ασχημο οπως στο εγραψα στο πρωτο μου ποστ,συγνωμη)

planetman έγραψε: Έχουμε ένα seicento 9ετίας αλλά το χρώμα έχει χαλάσει.

BILL33 έγραψε:Ποσο σου εχουν ζητησει για να στο βαψουν;

planetman έγραψε:Μα δεν το συζητάω για να μου το βάψουν, δεν αξίζει τον κόπο, δεν έχω ρωτήσει καν. Επίσης, το θέμα είναι το χρώμα έχει ξεφλουδίσει σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του αυτοκινήτου, κυρίως στον ουρανό και στο καπώ.
Απλά ήθελα να ρωτήσω αν πρακτικά γίνεται. Δηλαδή αν το πιστόλι που λέω κάνει γι' αυτή τη δουλειά. Το χρώμα για να το αγοράσω δεν είναι ακριβό; Δεν είναι ειδικά δηλαδή για αυτοκίνητα;

planetman έγραψε:Μα δεν το συζητάω για να μου το βάψουν, δεν αξίζει τον κόπο, δεν έχω ρωτήσει καν. Επίσης, το θέμα είναι το χρώμα έχει ξεφλουδίσει σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του αυτοκινήτου, κυρίως στον ουρανό και στο καπώ.
Απλά ήθελα να ρωτήσω αν πρακτικά γίνεται. Δηλαδή αν το πιστόλι που λέω κάνει γι' αυτή τη δουλειά. Το χρώμα για να το αγοράσω δεν είναι ακριβό; Δεν είναι ειδικά δηλαδή για αυτοκίνητα;
Επιστροφή στο Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: leonp, swift b.p.m και 11 επισκέπτες