*αυτο καταλαβα οτι εννοουσες πριν...

sttpod έγραψε:...*ηλεκτρονικο αισθητηρα θερμοκρασιας που να επικοινωνει με εγκεφαλο και αυτος να δινει εντολη στην αναφλεξη* δεν εχει σιγουρα. Το μονο ηλεκτρονικο εξαρτημα που εχει ειναι ηλεκτρονικη αναφλεξη αντι για πλατινες κι απο εκει δε νομιζω να ειναι.
sttpod έγραψε: Αυτο που κανεις με το γκαζι πριν γυρισεις τη μιζα το αναφερει το βιβλιο. Το δικο μου δεν παιρνει αλλιως. Επισης, οταν παρει τελικα μπροστα δεν πρεπει να ακουμπησεις το γκαζι για λιγα δευτερολεπτα (οσο χρειαζεται να στριψεις το πρωτο πρωινο τσιγαρο) γιατι σβηνει(αυτο δεν το λεει το βιβλιο). Μετα ειναι ΟΚ.
actr έγραψε:Ενημερωτικά στα 144.000χλμ έκανε γενικό service σύμφωνα πάντα με το βιβλιαράκι που μου έδωσε ο τύπος που σημαίνει αλλαγή ιμάντα χρονισμού, όλων των φίλτρων λαδιού βαλβολινών και μπουζί (τα γράφει στο βιβλιαράκι).
Είναι φυσιολογική η συμπεριφορά του ρε παίδες? Οδηγούσα για 1,5 χρόνο ένα μίκρα του 86 και το αυτοκινητάκι ήταν σκυλί, ουδεμία σχέση με αυτά τα συμπτώματα. Τί να φταίει?
Τα φώτα σας πλίζ...thanx anyway

leonp έγραψε:Μαγκώνει το αυτόματο τσοκ. Δεν ξέρω για το δικό σου αλλά συνήθως είναι ένα μεταλλικό έλασμα που ζεσταίνεται από το νερό του κινητήρα (για να κλείνει). Επίσης υπάρχει ηλεκτρική αντίσταση που το κάνει να κλείνει νωρίτερα.
Πάρε ένα σπρέι καθαρισμού καρμπιρατέρ και ψέκασέ το καλά να καθαρίσει. Αν κάποιος το "καθάρισε" με μ@λακίες τύπου WD40 θα μαγκώνει γιατί θα έχει γεμίσει σκόνες.
mesastou έγραψε:Κάρτα καυσαερίων βγάζει κανονικά; Συμφωνώ για καθάρισμα/ρύθμιση καρμπιρατέρ. Θα έλεγα να λύσεις τα προβλήματα σου και μετά να πας σε Mobil 1 , που συζητάμε στο "Περι λιπαντικών γενικώς".
Βλέπω πως υπάρχουν και 2-3 προϊόντα της gunk σχετικά με καθαρισμό carb, αν θες να δοκιμάσεις μόνος σου πρώτα. Gunk φέρνει το γνωστό e-κατάστημα.
Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι (αν είσαι κοντά μου γνωρίζω συνεργείο που ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει);

actr έγραψε:mesastou έγραψε:...
Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι (αν είσαι κοντά μου γνωρίζω συνεργείο που ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει);
Ναι κάρτα βγάζει κανονικά. Αιγάλεω μένω αλλά πες μου αν νομίζεις οτι θα με βοηθήσει
mesastou έγραψε:actr έγραψε:mesastou έγραψε:...
Ναι κάρτα βγάζει κανονικά. Αιγάλεω μένω αλλά πες μου αν νομίζεις οτι θα με βοηθήσει
Δίπλα στον Μπουλέκο-SEAT πάνω από την Αττική Οδό στην Μεταμόρφωση υπάρχει ένα συνεργείο-βασικά ηλεκτρολογίο, που μου είχαν συστήσει και είχα πάει και εγώ όταν είχα καρμπιρατέρ, κάνουν καλή δουλεία (εγώ είδα μείωση της κατανάλωσης σε BX 1.6). Θυμάμαι μόνο πως εκεί δουλεύουν πατέρας και γιος(Ηρακλής - με αυτόν μίλησα εγώ)

Επιστροφή στο Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: ArrowsFA1, carfanatic, evanpap333, Google [Bot], leonp, swift b.p.m και 12 επισκέπτες