ratanplan έγραψε:Αν εννοεις την κονολυ, απλα εχει επενδυση με φουλ δερμα και με δερμα και δερματινη.
Ακομη και του φουλ δερμα εμενα δεν μου αρεσε ποιοτικα
ratanplan έγραψε:Αν εννοεις την κονολυ, απλα εχει επενδυση με φουλ δερμα και με δερμα και δερματινη.
Vasgti έγραψε:Δες Golf με εργοστασιακό δέρμα και μετά βάλε δίπλα του και σύγκρινε ένα με δερμάτινα που τοποθετήθηκαν εδώ. ΚΑΜΙΑ σχέση! .-
micmic έγραψε:Vasgti έγραψε:Δες Golf με εργοστασιακό δέρμα και μετά βάλε δίπλα του και σύγκρινε ένα με δερμάτινα που τοποθετήθηκαν εδώ. ΚΑΜΙΑ σχέση! .-
Δηλαδή δεν υπάρχει εταιρία να κάνει καλή δουλειά εδώ;

drdino έγραψε:E μην το επαναλαμβάνεις ρε συ τόσο συχνά αυτό.

Δε σου άρεσε ποιοτικά από άποψη εφαρμογής ή από ποιότητα του υλικού;
Κάτι θα ξέρεις Το θέμα είναι ότι ήθελαν δίχρωμο το δέρμα και η ίδια η αντιπροσωπεία τους είπε ότι το μεν μονόχρωμο έρχεται από το εργοστάσιο, το δε δίχρωμο τοποθετείται εδώ, θεωρείται όμως εργοστασιακός εξοπλισμός.
aserf αν το δερμάτινο σαλόνι που τοποθετείται εδώ το ονόμασαν εργοστασιακό εξοπλισμό, είναι λάθος τους. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει. Και πως να ισχύει αφού μόλις το αυτοκίνητο φτάσει από το εργοστάσιο στην αντιπροσωπεία, το ξαναγυμνώνουν εσωτερικά για να ντύσουν το σαλόνι και τις πόρτες με δέρμα. Αυτό σου κάνει για εργοστασιακό εξοπλισμό; Συνήθως αυτά είναι τρικ για να το χρεώνουν παραπάνω (ειδικά για τις περιπτώσεις δερμάτων τύπου "δώρου" ή ευκαιρίας). Θα μου πεις γιατί γίνονται τότε αυτά. Η απάντηση είναι στην διαφορά μεταξύ της πραγματικής του αξίας και στο πόσο τελικά το χρεώνουν στον πελάτη.
Αν δεν κάνω λάθος το δερμάτινο σαλόνι είχε χρεωθεί 1500 €. ΤΟ αμάξι ολόκληρο παρότι 1.6 FSi είχε στοιχίσει ~29000 € από τα εξτρά.
ratanplan έγραψε:...ρε γμτ οταν δινεις τοσα € περιμενεις και 3 μηνες και τα παιρνεις ΟΛΑ εργοστασιακα...ΟΛΑ ομως.
) και 2 χρόνια περίπου μετά (τώρα δηλαδή) δείχνει ακόμα καινούριο με μια τυπική κρέμα μια φορά τον χρόνο (κάθε Σεπτέμβρη) χωρίς γδαρσίματα, γραμμώσεις, κλπ φθορές.Επιστροφή στο Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: sttpod και 16 επισκέπτες