IKE έγραψε:BTS δε τα έχω οδηγήσει αλλα τα τεστ δεν έδιναν κανένα προβάδισμα στο θέμα της οδικής συμπεριφοράς στο Πάντα.
Το προτέρημα του κινητήρα είναι πολύ σημαντικό όταν το Πάντα έχει 0-100 σε πάνω απο 20" και ο ΣΧ έχει πεί πως είναι επικύνδηνα αργό.
Εν τέλει που υπερτερεί το Πάντα? Είναι πιο χαριτωμένο (και εμένα μου αρέσει πολύ εξωτερικά) αλλα καλό αυτοκίνητο αντικειμενικά δεν ειναι.
IKE βλεπω οτι θες σωνει και καλα να αποδειξεις οτι το Panda 4x4 δεν ειναι καλο αυτοκινητο.
Το σχολιο του ΣΧ στους 4 τροχους να μου επιτρεψεις να μην το θεωρησω αντικειμενικο (ειναι μεγαλη κουβεντα εκτος του παροντος θεματος)
Η εμμονη σου να συγκρινεις το Panda με Ignis αφηνει εκτος τα 3000 ευρω διαφορα που εχουν, τα οποια δικαιολογουν και τη διαφορα ισχυος στον κινητηρα. Απο κει και περα το Ignis (το οποιο εχω οδηγησει) δεν κερδιζει πουθενα το Panda.
Τωρα οσον αφορα την ποιοτητα να μου επιτρεψεις να διαφωνησω γιατι το Suzuki δεν ειναι Toyota και εχοντας εμπειρια απο Alto και cinquecento μπορω να σου πω με βεβαιοτητα οτι το επιπεδο ειναι το ιδιο τουλαχιστον.
Τελος για να μην ξεχναμε το Panda ειναι αυτοκινητο πολης και οχι οικογενειακο που θα καλυψει αποστασεις, αρα οταν το αγοραζεις εχεις ηδη κανει το συμβιβασμο σου σε σχεση με τις επιδοσεις προς οφελος των εξτρα off road δυνατοτητων (που επαναλαμβανω ειναι παρα πολυ καλες)
Προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν προσπαθω να δικαιολογησω τη Fiat. Μακαρι να μπορουσα να αγορασω την diesel εκδοση. Εξαλλου οταν το αγορασα ειχα τον ιδιο προβληματισμο με ολους εσας σε σχεση με τις επιδοσεις. Η συμβιωση μου ομως μαζι του για 7 μηνες και 10000 χλμ μου δινει το δικαιωμα να σας πω και μια αλλη αποψη περαν αυτη του ΣΧ και των περιοδικων.
Ναι δεν ειναι γρηγορο αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι επικινδυνο αν το οδηγας για αυτο που το αγορασες. (ιδιαιτερα στο θεμα φρενα και στησιμο ειναι πολυ καλο)
Ναι θα σε βγαλει ασπροπροσωπο σε χιονι, βρεγμενο και δυσκολα χωματινα (αρκει να μην βρει κατω- αν και με τη σιδερενια ποδια θα γλιτωσεις τουλαχιστον τη ζημια)
Ναι ειναι ποιοτικα κατασκευασμενο
Ναι καταναλωνει 0,5-1 λιτρο περιπου παραπανω απο το απλο Panda στην πολη λογω 4κινησης (7,5-8.5lt/100klm)
ΥΓ Το wagon R 4x4 δεν εχει καμια σχεση με το Panda σε off road διαδρομες , τουλαχιστον λογω υψους και ελαστικων.
Η αποψη ενος χρηστη και οχι περιοδικου