Thomas_C200K έγραψε:Πατερας ενος φιλου μου που ειναι χημικος στο διυλιστηριο των ΕΛΠΕ στον Ασπροπυργο μου ειπε πως δεν υπαρχουν διαφορες! 98 Οκτανια ειναι και καθεστε και πληρωνετε αερα μου ειπε

melos86 έγραψε: Αμολυβδη 98 οκτανιων δεν παραγεται και δεν εισαγεται πλεον στην χωρα μας! Υπαρχει η 95αρα, η 95αρα με τα χημικα προσθετα (Shell V-power), και ολες οι υπολοιπες 100αρες!
Thomas_C200K έγραψε:Πατερας ενος φιλου μου που ειναι χημικος στο διυλιστηριο των ΕΛΠΕ στον Ασπροπυργο μου ειπε πως δεν υπαρχουν διαφορες! 98 Οκτανια ειναι και καθεστε και πληρωνετε αερα μου ειπε
mirage έγραψε:Το θέμα ειναι οτι οι κατοστάρες δεν είναι προϊόν ελληνικών διυλιστηριων αλλά εισαγωγής
costaslio έγραψε:Thomas_C200K έγραψε:Πατερας ενος φιλου μου που ειναι χημικος στο διυλιστηριο των ΕΛΠΕ στον Ασπροπυργο μου ειπε πως δεν υπαρχουν διαφορες! 98 Οκτανια ειναι και καθεστε και πληρωνετε αερα μου ειπε
έχεις δίκιο και γω το ξέρω από ίδιες πηγές!!!!
Storm έγραψε:υ.γ. Υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι η 95άρα στην Ελλάδα είναι 95άρα και η 100άρα είναι πραγματικά 100άρα;![]()
dbekos έγραψε:Storm έγραψε:υ.γ. Υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι η 95άρα στην Ελλάδα είναι 95άρα και η 100άρα είναι πραγματικά 100άρα;![]()
Συμφωνω.
Με αυτο το σκεπτικο και κυριως σαν απλος καταναλωτης και οχι ως ειδημων, ψηφισα τη δευτερη επιλογη, αν και σε περιπτωση που ειχα δυο επιλογες θα ψηφιζα και την πρωτη.
Angel!!!! έγραψε:Storm έγραψε:υ.γ. Υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι η 95άρα στην Ελλάδα είναι 95άρα και η 100άρα είναι πραγματικά 100άρα;![]()
Εγώ.
Έχεις στοιχεία για το αντίθετο για όλα τα πρατήρια στην Ελλάδα;

και γιατι θελω το καλυτερο για το παιδι μου
leonp έγραψε:costaslio έγραψε:Thomas_C200K έγραψε:Πατερας ενος φιλου μου που ειναι χημικος στο διυλιστηριο των ΕΛΠΕ στον Ασπροπυργο μου ειπε πως δεν υπαρχουν διαφορες! 98 Οκτανια ειναι και καθεστε και πληρωνετε αερα μου ειπε
έχεις δίκιο και γω το ξέρω από ίδιες πηγές!!!!
Δεν ισχύει - είναι διαφορετικές.
Η σύνθεση της 100άρας της ΕΚΟ είναι μυστική αλλά είναι κατατεθειμένη στους αρμόδιους φορείς.

...Κοιτώντας το τζαμάκι, η 100άρα είναι καθαρή σαν νερό. Πηγαίνοντας στη διπλανή αντλία, η 95άρα Vpower είναι λίγο πιο σκούρα και η 95άρα είναι αρκετά πιο σκούρα ως μπεζ.
Η μυρωδιά είναι πιο έντονη στη 100άρα και διαφορετική από αυτή της 95άρας...
. Η εκπομπή εξέφραζε τον προβληματισμό της χτυπώντας ένα καμπανάκι για το μέλλον.dstou έγραψε:Το χρώμα δεν νομίζω ότι αποτελεί ένδειξη ποιότητας σε καμμία περίπτωση.

Επιστροφή στο Περί αυτοκίνησης
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 3 επισκέπτες