ArrowsFA1 έγραψε:Golf V 1.4 TSI
- Ολική αντικατάσταση κινητήρα.
Πλάκα κάνω![]()
Προβλήματα:
- Μπαστούνι ζώνης ασφαλείας του οδηγού - δεν έδινε σήμα στον αισθητήρα ζώνης.
(- Τριγμοί, αλλά όλα τρίζουν)
- Αλλαγή φαναριών εντός εγγύησης λόγω ελαφρού "θολώματος". Μετά από ένα εξάμηνο ξαναθόλωσαν ελαφρώς και βαρέθηκα να ξανατρέχω.
- Λασκάρισμα ενός εμπρόσθιου φαναριού.
Αυτά τα ολίγα...χαζομαρίτσες δηλαδή. Μακάρι να μείνει πάντα έτσι...
ArrowsFA1 έγραψε:140 άλογα, τουρμποκομπρεσσορέ. Αγοράστηκε φθινόπωρο του 2007 και έχω περίπου 37500 χλμ.
εγώ παρέλαβα καλοκαίρι '07
nonos έγραψε:Επισης εχει ενδιαφερον απο κατοχους αυτοκινητων ανω της 10ετιας..
)
citrovag έγραψε:pasxos έγραψε:Κάβουρας έγραψε:ρε γκαντέμη!!!!
Μόλις πήγα να πάρω το Golf V 1.6FSI της μάνας μου με 95.000km και δεν δούλευε ο ένας κύλινδρος (συγκεκριμένα το 3ος).
Πολλάπλασιαστής.
Ναο ο Ιταλακιας φταιει...γκαντεμη ιταλακια..![]()
Περιεργο παντως για το γκολφ.χω ακουσει οτι ειναι αξιοπιστο αυτοκινητακι,ειδικα τα τελευταια tsi.
Pasxo εσυ δεν θα γραψεις εδω ?![]()

jean29 έγραψε:Βαθιά ανάσα και πάμε ....
Μπουζοκαλώδια, αντλία βενζίνης,υδραυλικού τιμονιού (τώρα μάλλόν θέλει και κρεμαριέρα),
πολλαπλασιαστής, πίσω άξονας (δικό μου το φταίξιμο), ψυγείο καλοριφέρ και κάτι μικρο χαζά που δεν
θυμάμαι τώρα (χερούλια, κλειδαριές κτλ).
Το αυτοκίνητο είναι ένα 106 1.6 8ν με 230.000 χλμ ...
Να μην ξεχάσω πως σχεδόν κάθε μήνα θέλω ρουλεμάν πίσω στον άξονα αλλά μάλλον αυτό δεν είναι
πρόβλημα του αυτοκινήτου ...

jean29 έγραψε:jean29 έγραψε:Βαθιά ανάσα και πάμε ....
Μπουζοκαλώδια, αντλία βενζίνης,υδραυλικού τιμονιού (τώρα μάλλόν θέλει και κρεμαριέρα),
πολλαπλασιαστής, πίσω άξονας (δικό μου το φταίξιμο), ψυγείο καλοριφέρ και κάτι μικρο χαζά που δεν
θυμάμαι τώρα (χερούλια, κλειδαριές κτλ).
Το αυτοκίνητο είναι ένα 106 1.6 8ν με 230.000 χλμ ...
Να μην ξεχάσω πως σχεδόν κάθε μήνα θέλω ρουλεμάν πίσω στον άξονα αλλά μάλλον αυτό δεν είναι
πρόβλημα του αυτοκινήτου ...
Και κανα δυο που ξέχασα ... αισθητήρας στροφών στο στρόφαλο, εκείνη η π@π@ριά που ανάβει τα stop και μια τσιμούχα στο σασμάν που μου έβγαλε το λάδι για να βγει ...![]()
)Τι ζημιες εχουν βγαλει τα αυτοκινητακια σας;
Nikos120i έγραψε:Alfa 147 (Καινούριο, 2004-2007)
-Στραβό καπάκι αερόσακου συνοδηγού
-Γρατζουνισμένος λεβιές ταχυτήτων

saxon_747 έγραψε:Αρα τα περισσοτερα VW που εχω δει ειναι ζημιαρικα: φευγει χρωμα στις χειρολαβες, στο κομβιον του αλαρμ, και σε λοιπα πλαστικα.

Επιστροφή στο Περί αυτοκίνησης
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: greo, soch, timkoul και 16 επισκέπτες