Α 110 ΑLPINE έγραψε:Zan_Gr έγραψε:παιδιά καλησπέρα. ειμαι 21 ετων και εχω τρελα με τα παλια αυτοκινητα. καποτε καταφερα τον πατερα μου να παρουμε ενα fiat 850 του '70 σε καλη κατασταση αλλα ημουν μιρκος κ οταν το βαρεθηκε το πουλησε. τωρα τρωγομαι με τα ρουχα μου. θελω καπως να ασχοληθω. πως μπορω να ξεκινησω?
κινητήρια δύναμη για αυτό που θέλεις να κάνεις είναι το ευρώ.![]()
αν τα έχεις τότε δεν έχεις και κανένα πρόβλημα.
που σου έκοψα τα φτερά αλλά τι άλλο να σου έγραφα. 
1962-2013 51 χρονια Alpine Renault A 110Α 110 ΑLPINE έγραψε:Α 110 ΑLPINE έγραψε:Zan_Gr έγραψε:παιδιά καλησπέρα. ειμαι 21 ετων και εχω τρελα με τα παλια αυτοκινητα. καποτε καταφερα τον πατερα μου να παρουμε ενα fiat 850 του '70 σε καλη κατασταση αλλα ημουν μιρκος κ οταν το βαρεθηκε το πουλησε. τωρα τρωγομαι με τα ρουχα μου. θελω καπως να ασχοληθω. πως μπορω να ξεκινησω?
κινητήρια δύναμη για αυτό που θέλεις να κάνεις είναι το ευρώ.![]()
αν τα έχεις τότε δεν έχεις και κανένα πρόβλημα.
πάει εξαφανίστηκες.
που σου έκοψα τα φτερά αλλά τι άλλο να σου έγραφα.
1962-2013 51 χρονια Alpine Renault A 110Zan_Gr έγραψε:παιδιά καλησπέρα. ειμαι 21 ετων και εχω τρελα με τα παλια αυτοκινητα. καποτε καταφερα τον πατερα μου να παρουμε ενα fiat 850 του '70 σε καλη κατασταση αλλα ημουν μιρκος κ οταν το βαρεθηκε το πουλησε. τωρα τρωγομαι με τα ρουχα μου. θελω καπως να ασχοληθω. πως μπορω να ξεκινησω?

Zan_Gr έγραψε:παιδιά καλησπέρα. ειμαι 21 ετων και εχω τρελα με τα παλια αυτοκινητα. καποτε καταφερα τον πατερα μου να παρουμε ενα fiat 850 του '70 σε καλη κατασταση αλλα ημουν μιρκος κ οταν το βαρεθηκε το πουλησε. τωρα τρωγομαι με τα ρουχα μου. θελω καπως να ασχοληθω. πως μπορω να ξεκινησω?
21 Quadra έγραψε:Στο τέλος του βίντεο μπορείτε να μαζέψετε τα υπολείματα.![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=XVs5rVf8 ... re=related

Επιστροφή στο Κλασικά και ιστορικά μοντέλα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: frankb και 8 επισκέπτες