PiCo έγραψε:Έχω και εγώ ένα θεματάκι με τα πίσω ταμπούρα. To pro cee'd έχει και ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων κάπου διάβασα και γενικά μέχρι στιγμής μου δίνει την αίσθηση too good too be true και ψάχνω απεγνωσμένα κάποιο ΣΟΒΑΡΟ μειονέκτημα, αλλά από κατόχους pro cee'd δεν βλέπω κάτι συνταρακτικό πέρα από περιστασιακά τριξίματα στο ταμπλό ή σε άλλα μέρη και υγρασία στα φανάρια τον πρώτο καιρό.

Neos έγραψε:...Δλδ αν συνηθίζεις κανιβαλισμούς του τύπου να μπαίνεις οριακά με τιμονιά στη στροφή για να γλιστρήσεις με τα 4 και να διορθώσεις με λίγο ανάποδο κλπ, το Cee'd δεν κάνει γιατί απλά θα υποστρέψει και θα πρέπει να φρενάρεις...
PiCo έγραψε:...
-3 στο Mazda2 γιατί έχει πίσω ταμπούρα

Neos έγραψε:Σε δημόσιο δρόμο με μέτρια άσφαλτο η υποστροφή είναι το πρώτο που έρχεται για το Cee'd πάντως... τουλάχιστον αυτό έχω δει εγώ.
travelman έγραψε:Neos έγραψε:...Δλδ αν συνηθίζεις κανιβαλισμούς του τύπου να μπαίνεις οριακά με τιμονιά στη στροφή για να γλιστρήσεις με τα 4 και να διορθώσεις με λίγο ανάποδο κλπ, το Cee'd δεν κάνει γιατί απλά θα υποστρέψει και θα πρέπει να φρενάρεις...
Στους τεράστιους χώρους του Ελληνικού με την αρκετά καλή άσφαλτο όπου το δοκίμασα πάντως το έκανε άμα το ζητούσες, με μόνο φάουλ τις κλίσεις και τα μούτρα του άτυχου εκπροσώπου της κια. Σε στενό δημόσιο δρόμο βέβαια δεν ξέρω αν θα μπορείς να το κάνεις με την ίδια ευκολία...

Δεν διαφωνώ σε αυτά που λές, απλά είναι δικό μου βίτσιο, για να μην παρεξηγούμαιswift b.p.m έγραψε:PiCo έγραψε:...
-3 στο Mazda2 γιατί έχει πίσω ταμπούρα
![]()
Δηλαδή?
Τα πίσω φρένα ευθύνονται κατά κύριο λόγο για την ικανότητα φρεναρίσματος ενός αυτοκινήτου ή μήπως τα εμπρός?
Και μια και βλέπω αρκετούς να δυσφορούν με τα φρένα του 2 (εγώ πάλι όχι)έχω να πω ,πως με 100€ βάζεις ένα σετ αξιοπρεπών τακακιών και κερδίζεις αρκετά σε αμεσότητα και αίσθηση σε φρενάρισμα.
Είναι γνωστό άλωστε ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές χρησιμοποιούν οικολογικού χαρακτήρα αναλώσιμα ή αναλώσιμα πρώτης τοποθέτησης (βλ.ελαστικά) και δεν πρέπει να καταδικάζουμε ένα αυτοκίνητο από αυτά.

Neos έγραψε:Σε δημόσιο δρόμο με μέτρια άσφαλτο η υποστροφή είναι το πρώτο που έρχεται για το Cee'd πάντως... τουλάχιστον αυτό έχω δει εγώ.
travelman απ'ότι έχω καταλάβει δεν ξετρελάθηκες τελικά με το mazda 2 σου ε; :/
)PiCo έγραψε:... Εμένα οι ανάγκες μου καλύπτονται κατά πολύ από ένα μικρό αμάξι, τι υποτίθεται ότι πρέπει να πω στον αντιπρόσωπο της kia? Sorry, ωραίο πακέτο, εξαιρετικό value for money, αλλά μου δίνεις παραπάνω αμάξι από όσο χρειάζομαι.

Ευχαριστώ πολύ jean29! Test drive πρώτα όμως στο pro cee'd και 2-3 ακόμα μοντέλα άλλων εταιρειών, λήψη προσφορών από αντιπροσωπείες και μετά αγορά!jean29 έγραψε:Νομίζω πως ο φίλος pico αποφάσισε ήδη οπότε καλοτάξιδο από μένα![]()
Εγώ θα πω μόνο πως κανείς δεν σου δίνει κάτι παραπάνω τσάμπα ...
Επιστροφή στο Κατασκευαστές και μοντέλα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: asxG, Giwrgos_AlfaGT, MSN [Bot], nx250, onyx !, swift b.p.m, TasoR, VolvoZeus και 14 επισκέπτες