Και όχι αυτόματη προς θεού
Καλό το 5άρι για τις γρήγορες βόλτες αλλά εάν θέλεις να πας λίγο παραπέρα σου δένει τα χέρια! Το 6άρι είναι άψογο για κάποιον που θέλει χειροκίνητο!
@adrereste
Ναι, μέχρι να επέμβει και να σε κοκκαλώσει! Αλλά με το ESP off μόνο αν αρχίσεις τις σβούρες γύρω από τον εαυτό θα σε κόψει! Εμένα πχ τελευταία φορά με έσωσε από την κουλαμάρα μου, μιας και ενώ είχα χιλιόμετρα αρκετά, πάτησα αρκετό γκάζι, πέταξε κώλο, αλλά ακριβώς επειδή είχα χιλιόμετρα και το τιμόνι σε κάποια κλίση, μπήκε ακαριαία και με κράτησε σε ευθεία!
Πιο Fun To Drive υποθέτω μια Ζ4 2.2 ή 2.5, αλλά ανάμεσα σε αυτά τα 2 όπως σου είπα, SLK! Κυρίως λόγω κινητήρα και επομένως επιδόσεων (ήχο
) μιας και ο κομπρέσορας είναι μεγάλο συν!Περί αξιοπιστίας, είναι εντάξει το αυτοκίνητο, ο κινητήρας δε βγάζει προβλήματα, αλλά μπορεί να την πάθεις στα υπόλοιπα! Γενικά πάντως απότι έχω καταλάβει είναι αρκετά αξιόπιστη ΑΛΛΑ την οροφή θα τη συντηρείς! Όχι μόνο στα Service που θα γίνεται αναλίπανση, αλλά και σπίτι ή όταν το πλένεις εσύ το αυτοκίνητο! Έτσι δε θα αντιμετωπίσεις ποτέ προβλήματα με τριγμούς!

γιατι αναφερεται στη κουβεντα?