Giuseppe Busso έγραψε:cosneo έγραψε: και η ΜiTo που αν και ξεχωριστή νομίζω επίσης υπερτιμημένη, λαμβάνοντας υπόψιν την τακτική τιμών μεταπώλησης των Alfa που συναγωνίζεται τα γαλλικά.
Απο τα 5, αν ήταν τα μοναδικά θα επέλεγα την ΜιΤο ως καινούριο και ξεχωριστό, αλλιώς αδιαφορόντας για μεγεθος, πόρτες κλπ μάλλον θα σκεφτόμουν σοβαρά ... το Mazda 6.
Το οτι πληρωσεις παιρνεις(και με το παραπανω εν προκειμενω) δεν το λες υπερτιμημενο.
Η μηπως να την παραγγειλεις με κανονικα αμορτισερ, μονοπιστονα, και μοναχα με ASR ???
Αλλιως κακως κανει η Alfa που εξοπλιζει καλα τα μοντελα της και κοστιζουν κατι παραπανω.
To έχεις οδηγήσει?
Τα αμορτισέρ καταρχάς δεν είναι κάτι το φοβερό! Με 17άρια και τη σπορ ανάρτηση που οδήγησα εγώ, κοπανούσε ΠΑΡΑ πολύ και ήταν πιο σκληρό από το δικό μου με runflat και ανάρτηση Μ! Μάλλον φταίει ο ιμιάκαμπος γιατί είχε το χαρακτηριστικό γκτουπ πίσω.
ΟΚ, τα φρένα είναι φοβερά...αλλά ξεχνάς ότι το τιμόνι είναι χάλια για Alfa και είναι αυτοκίνητο Segment B, το οποίο κοστίζει 20Κ ευρώ! Όσο ένα Bravo TJet δηλαδή!
Είναι αντικειμενικά ακριβό
για αυτό που προσφέρει, αλλά ο καθένας διαλέγει και αποφασίζει σύμφωνα με τα θέλω του.
drdino έγραψε:Εγώ αυτό που είδα να αξίζει πραγματικά τα λεφτά του είναι το σύστημα πέδησης. Αυτό ναι, είναι εξαιρετικό για την κατηγορία του και όχι μόνο.
Το DNA εγώ το είδα ως ένα ωραίο γκατζετάκι. Η "σωστή" χαρτογράφηση είναι το D, αλλά βάλαμε και το N για ξεκάρφωμα.
Το ίδιο και τα "μη κανονικά αμορτισέρ" (sic), κάτι το τόσο συνταρακτικό σε σχετικά γρήγορους ρυθμούς δεν είδα, που να αξίζει να αναφέρεται συνεχώς.
Τα φρένα ναι, είναι ΦΡΕΝΟΥΚΛΕΣ.
Συμφωνώ ότι τελικά το DNA είναι marketing tool περισσότερο.
Απόδειξη ότι το All Weather δε το δοκίμασε και δε το ανέφερε κανείς, το normal έχει τιμόνι από G Punto (μη πω 500) και το Dynamic κάτι πάει να κάνει...αλλά δεν είναι 147/GT ας πούμε!
Άρα, στην ουσία αυτό που αξίζει στο αυτοκίνητο είναι τα φρένα.