tsilis έγραψε:charmak66 έγραψε:Το πραγματικά ενδιαφέρον ερώτημα είναι:
πόσο περισσότερο οδηγικά ενδιαφέρον απ το panda 100 είναι;
Θα δούμε άμα τη αφίξει εν Ελλάδι γιατρούλη μου
Εδώ που τα λέμε, δύσκολο στόχο έβαλες, γιατί το Παντάκι είναι

, και έχει τον τρόπο του να σε κάνει να χαμογελάς με λίγα, ακριβώς σαν το Cinque Sporting μου

Εχμ... κάμποσο περισσότερο από το Sporting σου θα έλεγα, γιατρέ μου

Η ερώτηση είναι καλή πάντως. Αυτό που μπορώ να ορκιστώ είναι ότι το 500 Abarth θα είναι πιο γρήγορο παντού και πάντα από το... Πάντα. Ξαναλέω(γράφω), ότι αυτό από μόνο του αποτελεί FUN για μένα. Από κει και πέρα, δεν έχω λόγους να πιστεύω ότι θα είναι υποδεέστερο του Panda ούτε σε αυτό που θεωρείται κλασική fun συμπεριφορά, από τη μια γιατί βασίζονται στο ίδιο πλαίσιο, κι από την άλλη γιατί το Abarth όπως και να το κάνουμε είναι λίγο πιο "ψαγμένο".
Ίσως είναι το θεόσκληρο setup του Panda που μας βγάζει αυτό το ατελείωτο χαμόγελο της καφρίλας στη μούρη (με το που βάζεις μπρος νομίζεις ότι πας στον πόλεμο

), αλλά το
*μάλλον πιο* μαλακό Abarth θα έχει κι αυτό τον τρόπο του. Αυτά με την επιφύλαξη ότι δεν το έχουμε δει ακόμη τι μπορεί να κάνει σε ελληνικό οδόστρωμα.
Η άλλη (και σημαντικότερη) διαφορά έιναι ότι το 500 είναι ακριβό παιχνίδι για λίγους, όχι τόσο λόγω τιμής (το απλό Cooper είναι ΜΑΚΡΑΝ ακριβότερο και το Twingo RS με τους 133hp στα ίδια λεφτά θα παίζει), όσο λόγω περιορισμένης παραγωγής. Ενώ το Panda είναι φτηνή διασκέδαση για το λαό, με ό,τι ΚΑΛΟ (και μόνο) αυτό συνεπάγεται.