Το Golf παραμένει σαν μια πιθανή εκδοχή απλά ξεκολλάω και κοιτάω και κάτι άλλο. Αν μαρέσει κάποιο άλλο θα κερδίσει σημαντικούς πόντους αν μου πούνε μια λογική αναμονή (3μήνες) και θα κατευθυνθώ προς αυτό. Το Golf είναι ένα πολύ καλό πακέτο (γενικά και όσον αφορά εμένα) αλλά το 6μηνο είναι απογοητευτικό. Το μόνο θετικό που βλέπω είναι ότι δε θα πληρώσω τα τέλη του 2008
Στην Opel είπαν ότι το εσωτερικό δε διαφέρει τρομερά από τις απλές εκδόσεις. Τουλάχιστον όσον αφορά την ποιότητα. Οπότε ή συμβιβάζομαι ή εγκαταλείπω το Corsa. Φυσικά, δεν το είδα από κοντά το Gsi αφού αυτά που έχουν δώσει είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, ενώ δεν έχει λέει σε καμιά αντιπροσωπεία των Αθηνών.
Ναι, το Polo 9N έχω. Τα κριτήρια που θέτω είναι με βάση τα αντίστοιχα στάνταρ του Polo μου. πχ το Colt απορρίπτεται γιατί έχει εσωτερικό χειρότερο και από το Polo 6Ν και κάνει πολύ θόρυβο. Αν δεν πάρω το Golf, δε θα ήθελα να φτάσω και στο άλλο άκρο.
Το Bravo το ξέχασα και τώρα είδα ότι είναι και πολύ οικονομικό. Θα το κοιτάξω, αν και φοβάμαι ότι θα έχει αναμονή... Επίσης από αυτά που αναφέρω βλέπω ότι σχεδόν όλοι προτείνετε το 207, οπότε θα περάσω μια βόλτα και από την Peugeot. (τα αυτοκόλλητα θα φύγουν , τα θεωρώ καγκουριά).
Χρώμα θα επέλεγα μόνο κάτι μεταλλικό, εφόσον άσπρα και κόκκινα δεν υπάρχουν μεταλλικά (το μπορντώ δε μου αρέσει), πεθαίνουν για εμένα γιατί δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε την όρεξη να το γυαλίζω. Οπότε θα κοιτάξω σίγουρα μαύρο/ανθρακί και ίσως κανένα ειδικό χρώμα (όπως στο Golf έβλεπα το μπλε-ανθρακί). Όχι σκούρο μπλε, γιατί τώρα έχω σκούρο μπλε.
ΥΓ ας μείνουμε καλύτερα στο θέμα δηλαδή "αγορά γρήγορου σούπερ μίνι" και ιδιαίτερα τα 4 που αναφέρω, αφού στα μικρομεσαία έχω βγάλει πόρισμα ποιο είναι το καλύτερο για εμένα και το μόνο πρόβλημα είναι η τεράστια αναμονή, οπότε κοιτάμε εναλλακτικές.
ΥΓ 2 το μοναδικό αμάξι που θα έπαιρνα σε μπορντώ είναι το Bravo!