, θα αγόραζα το SX4 γιά τους ίδιους λόγους αλλά διαφορετικά διατυπωμένους! Γιατί είναι crossover, γιατί ζούμε στην Ελλάδα και γιατί αρκετοί δρόμοι είναι χειρότεροι από αράδες χωραφιών!
...Thanix έγραψε:Δεν ειναι τοσο μπροστα οσο φαινεται...δεν θα εχεις προβλημα!
Για τι χρηση θες το αυτοκινητο?
frydoumpas έγραψε:Aγαπητέ φίλε
εγώ θα προτιμούσα το SX4! Μόνο και μόνο για το λόγο οτι ζούμε στην Ελλάδα και φαντάζομαι οτι θα έχεις και κανα χωραφάκι στην άκρη, δύσκολοι καιροί έρχονται, μπορεί να χρειαστεί να το καλλιεργήσεις πού ξέρεις, έ, να μην έχεις ένα αμάξι που να μπορείς να το πετάξεις στην αράδα βρε αδερφέ?![]()
Πέρα από την πλάκα που έκανα, θα αγόραζα το SX4 γιά τους ίδιους λόγους αλλά διαφορετικά διατυπωμένους! Γιατί είναι crossover, γιατί ζούμε στην Ελλάδα και γιατί αρκετοί δρόμοι είναι χειρότεροι από αράδες χωραφιών!

Govus έγραψε:Με παραπλήσιας απόδοσης κινητήρες και τα δύο, κάπου μειονεκτεί το ένα και πλεονεκτεί το άλλο: το Impreza είναι βαρύτερο, μακρύτερο, έχει αξιοπρεπές μεταξόνιο και ελαφρά μεγαλύτερο χώρο αποσκευών (απαράδεκτα και τα δύο στο θέμα αυτό, αν σκεφτούμε πως απευθύνονται σε οικογενειάρχες...). Στα 20 +/- χιλιάρικα, υπάρχουν κι άλλα πιο αξιόλογα αυτοκίνητα, με περισσότερο ξεκαθαρισμένη "φιλοσοφία" (δε νομίζω να πιστεύεις ειλικρινά, πως μπορούν ν' ανταπεξέλθουν σε πραγματική χρήση εκτός δρόμου...). Βέβαια, αυτή είναι η γνώμη μου, de gustibus ...κολοκυθόπιττα...
travelman έγραψε:Subaru και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Καμία σχέση η τετρακίνηση του σουμπαρού με του σουζουκόφιατ, το προηγούμενο είχε καλή παθητική ασφάλεια κατά NHTSA οπότε θα έχει και αυτό, είναι φτιαγμένο ιαπωνία (το σουζούκι είναι νομίζω ευρώπη αλλά δεν κόβω το κεφάλι μου βοήθεια κανείς?) έχει 10 πόντους μεγαλύτερο μεταξόνιο και φυσικά κράτημα σουμπαρού. Είναι από τις λίγες φορές που είμαι τόσο κατηγορηματικός μεταξύ δύο τουτού και ας είναι το σουμπαρού αρκετά ακριβότερο (είναι?)
Το χειρόφρενο δεν νομίζω να σε ενοχλει στο πόδι αλλά θα μπερδεύεις στάνταρ τις κοντές με αυτό τουλάχιστον στην αρχή...
Με ένα πάντως τουρμπάκι και 130 ροπάτα αλογάκια ίσως μιλούσαμε για το ιδανικό μικρομεσαίο για την Έλλάδα...

travelman έγραψε:Καλά το ελληνικό τούρμπο που είχαν βάλει στο 1600άρι όντως ήταν η χαρά του συνεργειά (εν αντιθέση με τα μάλλον σπάνια απείραχτα 2.0άρια) και το λένε όλοι οι μάστορες αυτό. Ελπίζουμε να το βάλει η ίδια η σουμπαρού όμως!
Το μεταξόνιο δεν το λέω για τους χώρους, αλλά για την σταθερότητα στο ταξίδι και τις πιο ήπιες αντιδράσεις. Επειδή τα σουμπαρού σχεδιάζονται εξ' αρχής για να είναι τετρακίνητα βάζουν το μοτέρ όσο το δυνατόν πιο πίσω μειώνοντας το χώρο αποσκευών. Για τον ίδιο λόγο Μπέμπες και μερσεντές έχουν τεράστια μεταξόνια και μικρούς χώρους. Στον δρόμο όμως είναι![]()
Μία συμβουλή: οδήγησε τα και τα δύο και θα δεις πόσο εύκολη θα γίνει η απόφαση σου
travelman έγραψε:Μία συμβουλή: οδήγησε τα και τα δύο και θα δεις πόσο εύκολη θα γίνει η απόφαση σου

Επιστροφή στο Κατασκευαστές και μοντέλα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: costaslio, dimitris74, drdino, Google [Bot], kostis20, mirage, nikosgf7, REALZEUS, Saligari_Magiko, stefan147 και 16 επισκέπτες