Όσο για το πρόβλημα στο τιμόνι, μίλησα με τη ΛΑΜΔΑ για να κλείσω ραντεβού να το δούνε, έπειτα από συνενόηση με τα κεντρικά της Hyundai (κ. Στεφανόπουλο), και τι μου είπανε οι αθεόφοβοι???
Ότι δεν έχουν ηλεκτρολόγο, ούτε θα έχουν όλη την εβδομάδα, οπότε να ξαναπάρω από Δευτέρα!!!
Δηλαδή σου χαλάνε το αμάξι σε ένα απλό Service, αφού πρώτα το κρατάνε 5 μέρες, και μετά δεν έχουν και Ηλεκτρολόγο. Και την επόμενη μέρα που είχα πάει, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ!!!
Λοιπόν, έκανα την ευθυγράμμιση στην Autopoint τελικά, δεν είχε φύγει πολύ ούτε ήταν από αυτό το πρόβλημα στο τιμόνι που εξακολουθεί.....
Δεν ξέρω τι να κάνω πρώτη φορά ένα από Service μου προκάλεσε τόση στεναχώρια και ταλαιπωρία. Από τις 17/11 δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια και τρέχω όλη μέρα. Η γυναίκα μου θα με χωρίσει στο τέλος, γιατί λέει ότι αγαπάω πιο πολύ το αμάξι μου από εκείνη
Αλλά από την ΛΑΜΔΑ όλα να τα περιμένεις...
Επόμενη κίνηση είναι να βρω ένα ίδιο αμάξι σε κάποια αντιπροσωπεία, να τα οδηγήσουμε και τα 2 για να φανεί επιτέλους η διαφορά μπας και εντοπίσουμε τι μπορεί να είναι.
Οι περισσότεροι λένε προβληματική πλακέτα τιμονιού πάντως.......
Βέβαια μετά από όσα έχω ακούσει, δεν εμπιστεύομαι κανέναν εκεί στην Κηφισιά. Είναι ικανοί ακόμα και να έβγαλαν κάποιο ανταλλακτικό από το αμάξι μου, και να μου έβαλαν ένα ελαττωματικό, και άντε απέδειξε το . . .