lazarefa έγραψε:\
Γεγονός είναι ότι εδώ και αρκετά χρόνια θεωρούσα ότι αναλόγως της καθημερινής μου διατροφής και των συνθηκών ζωής (lifestyle) ο μεταβολισμός μου ήταν αρκετά χαμηλός, με τελική συνέπεια τα τελευταία 6 χρόνια να έχω πάρει γύρω στα 10 κιλά χωρίς ιδιαίτερες διατροφικές ατασθαλίες.
Αν κάποιος φίλος/η έχει ή είχε παρόμοιο πρόβλημα ή εμπειρία σχετική με υποθυροειδισμό, θα ήθελα μια γνώμη, προτού απευθυνθώ σε κάποιο γιατρό (που έτσι κι αλλιώς θα πράξω).
Εχω ακριβως το αντιθετο "προβλημα" αλλα δεν το εχω ψαξει ακομα. Σκοπευω ομως να το κανω συντομα.
Τρωω απιστευτες ποσοτητες αναλογικα με τη "κατασκευη" μου. Συνηθως ξαπλωνω αμεσως μετα (μεσημερι-βραδυ), ενω οι τροφες ειναι κυριως... παχυντικες. Το θεμα ειναι οτι αρχιζω και πειναω συντομα μετα... Ειμαι 73-75 κιλα και 1,87 εδω και 8 χρονια. Το θεμα ειναι οτι το στομαχι μου μαλλον "ανοιγει" σταδιακα και αρχιζω και τρωω περισσοτερο...
Η ερωτηση ειναι η εξης:
Ειτε στη μια περιπτωση (lazarefa) ειτε στην αντιθετη, η θεραπεια περιλαμβανει εφόρου ζωης ληψη καποιον φαρμακων?
Επισης, ποια (αλλα) σημαδια δειχνουν υπερθυροειδη / υποθυροειδη ?

) τα οποία με προβλημάτισαν για περίπου 2 δευτερόλεπτα. (Χθες έφαγα το πρωι γάλα με κουλούρια, το μεσημέρι κεφτεδάκια με πατάτες στο φούρνο και το βράδυ μετά τη πρεμιέρα ήπια 3 ποτήρια κρασί, ομολογώ κάπως απότομα και με άδειο στομάχι, μέθυσα και μάλλον δεν ήταν πολύ καλής ποιότητος το κρασί αν και εμφιαλωμένο).
). Σημάδια αυτής είναι η
.

)