ΤΟ χωριό! Οχι σαν κάτι άλλα...

δημιουργήθηκε γδάρσιμο μερικών εκατοστών. Έχει να προτείνει κάποιος αλοιφή για να το καλύψω;
tazio έγραψε:Σε ξύλινο παρκέ μετά από σούρσιμο καναπέ![]()
δημιουργήθηκε γδάρσιμο μερικών εκατοστών. Έχει να προτείνει κάποιος αλοιφή για να το καλύψω;
tazio έγραψε:Σε ξύλινο παρκέ μετά από σούρσιμο καναπέ![]()
BILL33 έγραψε:Στο (καινουργιο) μαγαζι υπαρχουν φωτα PL ,οταν λειτουργουν ακουγεται ενας βομβος,χαμηλος αλλα τον πιανει το αυτι μου.Εχουν παρει την κατιουσα οι μετασχηματιστες ή οι λαμπες;Αν ειναι οι μετασχηματιστες αντε να βρω που τους εχουν κρυψει
nEK έγραψε:BILL33 έγραψε:Στο (καινουργιο) μαγαζι υπαρχουν φωτα PL ,οταν λειτουργουν ακουγεται ενας βομβος,χαμηλος αλλα τον πιανει το αυτι μου.Εχουν παρει την κατιουσα οι μετασχηματιστες ή οι λαμπες;Αν ειναι οι μετασχηματιστες αντε να βρω που τους εχουν κρυψει
Λογικο ειναι να ακούγονται οι M/Σ μιας και ειναι πηνια που διαρρεονται απο ρεύμα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εύκολα.
ΊΣως να τους αλλξεις με άλλους αλλά αυτοι πάνε πακέτο με το Pl αρα λιγάκι δύσκολο να βρεις αντιστοιχους ηλεκτρονικους.
Υπομονη.
ΥΣ. Θορυβο απο Μ/Σ μονο απο παλιους έχω ακούσει, σε σενα πως τους πιανει το αυτι σου?
Βάλε μουσικη...απο έξω δεν έχει θορυβο?

nEK έγραψε:ΥΣ. Θορυβο απο Μ/Σ μονο απο παλιους έχω ακούσει, σε σενα πως τους πιανει το αυτι σου?
Βάλε μουσικη...απο έξω δεν έχει θορυβο?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: g8777, htanso21, nibobyc, stubos, vaggman, Yahoo [Bot], Λιλλής Γιάννης και 8 επισκέπτες