από Steavers » 09/04/09 22:33
Ανάμεσα σε Forester vs RAV4 θα αγόραζα το RAV4. Συγκεκριμένα έχω δει και επεξεργαστεί όλα τα 4χ4 το τελευταίο δίμυνο και η επιλογή είναι δύσκολη και χρονοβόρα ανάμεσα σε πάρα πολλά μοντέλα. Προσωπικά είχα καταλήξει από τα περίπου 20 4χ4 SUV που είδα στα RAV4, Kuga, Mazda, Audi Q5, Volvo XC60 και τελικά αγόρασα το Mazda CX-7 2.3L GRAND TOURING για τους εξης λογους: 1) σου δίνει την εντύπωση ως αυτοκινητο συνολικα πως πας σε μεγαλύτερη κατηγορια απο τα RAV4, Kuga, Tiguan, forester κλπ βέβαια και η τιμή είναι κατά 10χιλ ευρώ πιο πάνω με εξαίρεση αυτη την εποχή όπου συν τα κίνητρα μέχρι 7/08 πέτυχα έκπτωση 8 χιλιάρικα και κατέβηκα στα 35 όλα μαζι και με καποια αξεσουαρ, 2) εχει πλούσιους χώρους με καλη ποιότητα και σπορ αισθητικη, 3) κορυφαια αξιοπιστια οπως διαβάζω και πληροφορηθηκα από άλλους 3 φιλους που το έχουν 4) πλήρης εξοπλισμος στην GRAND TOURING έκδοση, ΦΩΤΑ ΧΕΝΟΝ κλπ, 5) φοβερες επιδοσεις και ανεση - ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΠΛΑΤΗ ΟΔΗΓΟΥ, ανατομικο με δερμα, φορτωμενο με 5 ατομα και αποσκευες χαϊδευεις το γκαζι και νομιζεις πως βρισκεσαι σε αγωνιστικο αυτοκινητο. Ελπίζω μιας και το αγορασα να μείνω ικανοποιημένος και να επιβεβαιωθούν στην καθημερινη χρηση αυτά που διαπίστωσα και πληροφορηθηκα γιαυτο το αυτοκινητο. Ωστόσο 3 φίλοι ψαγμενοι στα τζιπ αυτο μου συστησαν ανεπιφυλακτα λέγοντας πως δεν θα εχω να ζηλεψω σε τιποτα ενα Lexus ή ένα Audi Q5 τα οποία θα ζητούσαν επιπλέον 10 χιλιάρικα.