:) (καταρα στα κομματα και στις κυβερνησεις μας καψαν τα βουνα μας)
:) (καταρα στα κομματα και στις κυβερνησεις μας καψαν τα βουνα μας)
και το βιβλιαρακι ειχε σφραγιδα τουοτα!!(το πηρα μεταχ το αμαξι με αλλαγμενο δισκο)
:) (καταρα στα κομματα και στις κυβερνησεις μας καψαν τα βουνα μας)sexyboy_169 έγραψε:το πηρα μεταχειρ,με 40000 την πρωτη μερα που το αγορασα μου εκαψε το δισκο με οπισθεν σε μεγαλη ανηφορα,τωρα με τον καινουργιο εκανα 5000 χλμ δεν κανω καθολου extreme χρηση αλλα οποτε ζοριστει ειδικα σε οπισθεν σε ανηφορα μυριζει πολυ.παω μονο αντιπροσωπεια.σταρ τεκ θεσσαλονικη.οτι και να τους πω το βλεπουν φυσιολογικο.η μυρωδια οι ταχυτητες που χτυπανε στις αλλαγες το τσιριγμα του ιμαντα οταν ζοριζετε το αμαξι η οταν αναβω αιρ κοντισιον...
sexyboy_169 έγραψε:εχω τσεροκι 2.4 αλλαξα δισκο αλλα οποτε το ζορισω λιγο ανηφορα η ψηλο πεζοδρομιο μυριζει πολυ.στο συνεργειο μου ειπαν να βαζω αργο γιατι θα τον ξανακαψει.ειναι λογικο αυτο? που να το ζορισω κιολας.μηπως με δουλευουν+ειναι ελατωματικος ο δισκος η δεν τον εβαλαν σωστα? οποιος γνωριζει ας με διαφωτισει.
. Δηλαδή αν ξεκινήσω με πάνω από 2000 στροφές (είναι και το hill holder που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τα πράγματα) μυρίζει λίγο ή πολύ. Όταν είμαι πολύ διστακτικός μου … σβήνει
.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες