tasmania έγραψε:akela έγραψε:akela έγραψε:ΤΟ ΝΕΟ ΝΙΒΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!.
Η ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΥΚΛΟΦΩΡΕΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟ.ΕΝΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΙ, ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΣΤΗ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΤΟ ΣΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΡΓΗΣΑ ΛΙΓΟ ΟΜΟΣ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑ.
ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΝΙΒΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΝΟΜΟΥΝΤΑΙ.ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΛΑΝΤΑ ΝΙΒΑ ΜΕ ΜΟΤΕΡ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ 1.7 ΤΗΣ ΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΟΠΟΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ.ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ «ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 2005» ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕΒΡΟΛΕΤ ΝΙΒΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΤΕΡ ΟΠΕΛ 1.8, ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΒΙΤΑΡΑ; ΚΑΙ 2000 ΕΥΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φίλε μου είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι το νέο Niva εδώ. Όχι για δοκιμές (που έτσι κι αλλιώς είναι λίγο υπερβολικό ειδικά για την εδώ αντιπροσωπεία), αλλά ότι το αυτοκίνητο βρίσκετε στα γκαράζ της αντιπροσωπείας στην Καβάλας (Λ. Αθηνών).
Τώρα, όσον αφορά τους κινητήρες και αυτό ήταν λίγο πολύ γνωστό. Η φήμες λένε ότι θα κυκλοφορούν παράλληλα και τα δύο με διαφορετικό σήμα και μάλιστα δεν θα λέγονται και τα δύο Niva.
Τέλος, για το σύστημα μετάδοσης, μου ακούγεται πολύ ράδιο αρβύλα. Πρώτον οι foto που έχουμε δει (κάτω από το αυτοκίνητο, διάβασε το επόμενο post μου) δεν μαρτυρούν κάτι τέτοιο. Δεύτερον η Suzuki δεν έχει καμία σχέση με την Chevrolet ή την Vaz (Lada) και δεν βλέπω κανένα λόγο να χρησιμοποιηθούν μέρη από vitara.
Ο καιρός θα δείξει.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΟΣΑ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ;!!!!!!! ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ.
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΗΜΕΡΑ.